Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldal! Kérjük, olvassa el figyelmesen a jelen dokumentumot, mivel a weboldal használatával elfogadja az itt meghatározott felhasználási feltételeket.

A Szolgáltató

Az Oriana Tanácsadó, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. (a Szolgáltató) székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 6.

Személyes adatok védelme a weboldalon

A www.effector.hu weboldalra elküldött személyes adatokra és személyes adatokat tartalmazó anyagokra a weboldalon közzétett Adatvédelmi Irányelvekben meghatározott feltételek vonatkoznak.

Az adatok pontossága, teljessége és időszerűsége

Habár mindent megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért. A Felhasználó a weboldalon elérhető anyagokra kizárólag saját felelősségére hagyatkozhat. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldalon található anyagok és adatok esetleges változásainak figyelemmel kísérése szintén saját felelőssége. A Szolgáltató fenntartja a weboldalán található adatok és információk folyamatos változtatásához, aktualizálásához való jogot.

A felelősség kizárása

Az Oriana Kft. nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a

  • a weboldalának használatával kapcsolatosak,
  • a weboldalának használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
  • a weboldalának nem megfelelő működéséből, hibájából, üzemzavarból, információ-továbbítási késedelemből, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok a Szolgáltatót nem terhelik felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek a Szolgáltató weboldalához kapcsolódnak.

Szerzői jog

A Szolgáltató weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Oriana Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.